Radovi

Naš prvi pilot projekat Udruge realizirali smo kroz dokumentarni film “Rakija”
Film je sniman krajem ljeta 2011. i početkom jeseni u selu Alilovci , kraj Požege. Ovim filmom htjeli smo pokazati karakterističan način pečenja rakije u Slavoniji. Sami akteri dokumetarnoga filma  prisjetili su se kako se to nekada radilo. Nadamo se da smo bar dio te čarolije uspjeli prenjeti i na film. Koliko smo bili uspješni u svemu tome možete pogledati u samome filmu.

film realizirali :
Dalibor Platenik  ( režija, kamera / video editing ) i Dunja Dubiel  ( scenario ) , uz pomoć KUD-a “Tkanica ” iz Alilovaca.
Zahvaljujemo Danielu Kelleru na sveobuhvatnoj suradnji i pomoći oko pripremanja i realizacije filma.

Drugi dokumentarni film “Kad život pukne ko’  lubenica”  sniman je krajem ljeta 2012.  godine.  Kompletna obrada videa i zvuka 2013. godine. U filmu su sudjelovali mještani sela  Kula kraj Požege.

dokumentarni film realizirali Dunja Dubiel (scenario i režija )
Dalibor Platenik( kamera, glazbeni brojevi , video montaža )
Naslovna pjesma “Kućerak u Sremu” – Vlada Kanić
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2014. godina – dogovorena je suradnja između  Javne ustanove “Park Maksimir” na snimanju manjih dokumentarnih  video uradaka kroz 2014-2015.godinu. Kako bi pomogli na očuvanju Kulturne baštine grada Zagreba i Hrvatske, uključili smo se u ovu suradnju i realizirali neke od videa.

Park Maksimir – kapelica Sv. Jurja

Park Maksimir – Vratareva kućica